
SAMOA fresh - krem budyniowy termostabilny
Nowość dla profesjonalistów w cukiernictwie! Krem budyniowy termostabilny SAMOA fresh:
- Gładka, kremowa i aksamitna tekstura.
- Naturalny, świeży smak waniliowy.
- Gotowy do użycia ? bez potrzeby obróbki wstępnej.
Krem wyróżnia wszechstronne zastosowanie w produkcji:
- Do bezpośredniego użycia w drożdżówkach, ciastach półfrancuskich i kopertach z ciasta francuskiego.
- Jako aplikacja do ciast biszkoptowo-tłuszczowych, babek oraz strucli drożdżowych, tart i tartaletek owocowych, a także tortów bezowych z owocami.
- Jako dodatek do mas serowych przy produkcji serników i drożdżówek.
- Do zapiekania w ciastach kruchych.
- Idealny do tworzenia nadzień do eklerów oraz ptysiów.
Zapytaj o próbkę lub złóż zamówienie! Napisz na: bok@axonfood.pl